Monday, April 23, 2012

Terima Kasih Cinta

,
Assalamualaikum

20hb April 2012 baru je berlalu. Tarikh tu merupakan tarikh keramat aku tiap-tiap tahun. Sebabnya 20hb April tu hari jadi aku dan ibu tersayang. Rasa cam bertuah sangat sebab hari lahir aku sama dengan orang yang paling aku sayang kat dunia ni dan orang yang paling bermakna dalam hidup aku. Tanpa mak siapalah aku di dunia ni. Terima kasih mak atas segalanya.

Tu baru mukadimmah. Aku  nak cerita apa yang berlaku sehari sebelum dan selepas 20hb April 2012. Sebab kalau tak tulis ni mungkin akan terlupa dan entri kali ni aku nak tujukan kepada semua yang terlibat dalam memeriahkan lagi kehidupan aku kali ni. Sehari  sebelum hari kejadian aku ponteng kelas sebab nak meronggeng dengan sahabat baik aku dari sekolah rendah lagi. Memandangkan tak banyak masa, dia pulak balik bercuti dari India kejap je, jadi aku pun ponteng lah kelas sehari je. Kejap je dapat lepak tapi apa-apa pun terima kasih lah Shing sebab sudi meluangkan masa dengan aku. Terima kasih jugak bagi hadiah yang best kat aku :)

bff dari kecik! Semoga jadi doktor yang hebat


Petang tu pulak aku kena bergegas sebab malam tu ada party kat padang MBSA dengan kengkawan UiTM yang coolest. Aku punya plan nak belanja makan-makan kecil-kecilan je. Tak sangka ada kejutan besar pulak menanti.hahahah. Terima kasih semua kawan-kawan yang terlibat bersusah payah pegi wat SURPRISE yang OHSEM! Special thanks to SAYANGKU yang berada jauh nun disana sebab buat semua ni. Terima kasih semua!! Terima kasih MIRA ASH, SUE, YAT, JIHAN, DEBO, PIKAH, MALIN,  BASH, SYILA, IMA, WAWA, HAJAR, KAK CHIK, FATIN dan semua yang memeriahkan majlis malam tu.

Nak nangis tengok  ni sebab terharu sangat :')

Ni pun sama. Comel sangat!

Love u guyssssss

:)



Pada keesokan hari tu pulak aku balik sambut dengan keluarga tercinta pulak. Kami pergi keluar makan-makan. Sambutan kali ni meriah sikit sebab ada dua orang baru dalam keluarga ni Hana dan Hani. Syukur Alhamdullilah sebab dikurniakan kawan-kawan yang best dan keluarga yang bahagia. Hari lahir kali ni membawa sejuta makna bagi diriku. 

hana dan hani sayang

Happy birthday mum n me. Love u so much.




2 comments to “Terima Kasih Cinta”

  • April 23, 2012 at 11:18 AM
    sanak mohd says:

    happy birthday cinta..
    Moga Allah kurniakan kebahagiaan kat dayah dunia dan akhirat.muahhh!sayang dayah!

  • September 19, 2016 at 5:52 AM

    Интим:) где снять проститутку
    Привлекательная кокетка, обладательница шикарного тела, желает встретиться с обеспеченным и положительным интеллигентом для совместной релаксации. Надо постареть, чтобы стать добрее; мне не встречаются ошибки, которых я уже не совершал.

Post a Comment

 

"Life Is Too Short To Wake Up With Regrets" Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates